KUINKA TEET TILAUKSEN


Vaihe 1

Klikkaa tuotteen kuvaa tai nimeä nähdäksesi seuraavat tiedot - Tuotekuvaus, Saatavilla olevat koot sekä Toimitus ja palautukset. Valitse koko ja väri ja klikkaa “LISÄÄ OSTOSKORIIN” siirtääksesi tuotteen koriisi. (Huomaa: Jokaisella mekolla on erilainen kokotaulukko. Tarkistathan taulukon, jotta osaat valita oikean koon mekollesi)

 

Vaihe 2

Klikkaa “JATKA OSTOKSIEN TEKEMISTÄ”, niin voit lisätä tuotteita ollaksesi oikeutettu ILMAISEEN TOIMITUKSEEN. Klikkaa “KÄYTÄ KUPONGIN TUNNUSTA” ja syötä mahdollinen koodi. Jos olet valmis tekemään tilauksen, klikkaa “KASSA”

 

Vaihe 3

Täytä toimitusosoite ja valitse maksutapa sekä toimitustapa, joka sopii sinulle parhaiten. Voit myös syöttää alekoodin klikkaamalla “KÄYTÄ KUPONGIN TUNNUSTA” tällä sivulla. Klikkaa sitten “JATKA KASSALLE” siirtyäksesi maksuvaiheeseen.

 

Vaihe 4

Viimeisessä vaiheessa syötä maksutietosi sekä laskutusosoitteesi ja klikkaa sitten “MAKSA NYT” viimeistelläksesi ostoksen.

 

Vaihe 5

Kun tilaus on tehty onnistuneesti, sinut ohjataan vahvistussivulle, jossa näet tilauksen tiedot sekä tilausnumerosi. Voit klikata tilausnumeroasi nähdäksesi “Tilini” -sivun, jossa voit seurata ja hallinnoida tilauksiasi.